Hybride evenement

Organiseer een hybride evenement en breng offline samen met online. Of combineer twee locaties. Wij streamen vanuit onze studio in Rotterdam én bij jou op locatie.

Een hybride event brengt twee bijzondere werelden samen. We combineren live-reportages bij jou op locatie met de beelden vanuit onze studio (met publiek). En denk je aan hybride events met interviews of in een andere vorm? Dat is waar we sterk in zijn, dankzij onze uitgebreide ervaring met allerlei flexibele opzetten.

 

Wat is een hybride event?

Een hybride evenement brengt meerdere werelden samen. We combineren streams met uitzendingen bij jou op locatie en vanuit onze volledig ingerichte studio in Rotterdam. Dus gaat het om een tafelgesprek of een symposium, waarbij  je wilt schakelen naar jouw bedrijfslocatie of een andere plek in Nederland? Het zijn typische hybride evenementen waar we sterk in zijn.

Wij kunnen jouw hybride evenement organiseren. Of je helpen inspiratie op te doen, vanuit de ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan. We organiseerden hybride events voor allerlei MKB-bedrijven, multinationals en projectorganisaties. Bovendien werkten we regelmatig voor (semi)overheden. Daarom begrijpen we goed wat jij belangrijk vindt, zodat we daar rekening mee kunnen houden tijdens het evenement.

 

Online en op locatie

Jouw hybride evenement combineert de online stream vanuit onze studio met opnamen op locatie. Die kunnen we vooraf opnemen en naadloos monteren, of zelfs live toevoegen aan de stream. Dus wil je schakelen naar interviews, extra gesprekken met betrokkenen of op een andere manier? Vertel ons wat je van plan bent, dan delen we de mogelijkheden die we daarin kunnen bieden.

Het resultaat is een professionele productie, die niet onderdoet voor de televisie-uitzendingen zoals je die kent van nationale televisie. Ondertussen zorgen wij voor de apparatuur en dat het allemaal werkt zoals het bedoeld is. Je hebt daar zo min mogelijk omkijken naar.

 

Vanuit onze studio in Rotterdam

Voor zowel hybride evenementen als voor livestreams vanuit Rotterdam maken we gebruik van onze speciale studio. Die is er volledig op ingericht, inclusief professionele verlichting en de belangrijke camera- en microfoonapparatuur.

Daarnaast is er zelfs een virtual studio beschikbaar. Daarmee kunnen we iedere achtergrond, omgeving en sfeer creëren. Laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden of vertel ons precies wat je voor ogen hebt. Wij realiseren het hybride event of helpen je inspiratie op te doen met eerdere events die we hybride organiseerden.

 

Hybride evenement organiseren

Dus wil je een hybride evenement organiseren? Betrek klanten of medewerkers van over heel de wereld én benut de lokale en regionale mogelijkheden. Breng de verschillende werelden op een mooie manier bij elkaar in één professionele productie.

Stel ons jouw vragen over de hybride evenementen of geef ons aan wat je precies voor ogen heeft. Dan gaan we daar graag mee aan de slag of leggen we je uit wat we daarin kunnen betekenen.