Livestream Rotterdam

Jouw livestream in Rotterdam is bij ons in de juiste handen. Wij maken de uitzending waarmee je indruk maakt op jouw klanten, relaties en andere geïnteresseerden. Dat deden we al voor tal van MKB-bedrijven, multinationals, projectorganisaties en (semi)overheden. Wij begrijpen wat je belangrijk vindt. Bovendien beschikken we over de studio, camera’s en andere apparatuur die daarvoor nodig is om dit voor elkaar te krijgen.

Wil je in Rotterdam een live stream organiseren en zoek je daarvoor naar een goede studio? We bouwen settings voor tafelgesprekken, voor presentaties, symposia en allerlei andere evenementen. Sterker nog, we kunnen zelfs hybride evenementen organiseren waarbij je online en offline naadloos in elkaar over laat vloeien. Dus wil je de live-uitzending combineren met vooraf opgenomen interviews of reportages? Wij draaien onze creatieve hand er niet voor om.

 

Met uitzicht op de skyline

Onze livestream studio in Rotterdam biedt uitzicht op de prachtige skyline van de stad.

En ondanks dat dit voor de meeste bedrijven al voldoende is vertellen we je er natuurlijk graag meer over. In de studio beschikken we namelijk over professioneel licht, camera’s die gebruikt worden voor televisieproducties en over de beste microfoons voor kraakhelder geluid. Verder is er natuurlijk een snelle en stabiele internetverbinding beschikbaar. Dat betekent dat we alles in huis hebben voor een geslaagde livestream in Rotterdam. Als je een manier zoekt om een groot of klein publiek te bereiken is dat precies waar we voor zorgen.

 

Ervaren filmmakers: je ziet het verschil

We zijn een enthousiast team van ervaren filmmakers. Dat betekent dat we beschikken over alle apparatuur die nodig is, en dat we precies weten wat we daarmee kunnen. Het zijn de camera’s die gebruikt worden voor televisieproducties.

Vanuit onze ervaring weten we hoe we een training, webinar, informatiebijeenkomst of verkoopevenement goed in beeld moeten brengen. Daarom regelen we de briefing, de regie en bijvoorbeeld een host, inclusief animatie en live opgenomen reportages die je wilt toevoegen. We bieden een compleet pakket, waarmee je zorgt voor de uitzending die je voor ogen heeft.

 

Met intro’s, bumpers en outro’s

Voor de livestream in Rotterdam kunnen we bijvoorbeeld de gewenste intro’s, bumpers en outro’s maken. Dat zijn korte stukjes video en extra’s waarin we jouw logo verwerken. Bovendien doen we dat netjes in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Op die manier maak je een professionele indruk, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt.

Samen maken we een professionele productie, waarmee je zorgt voor de Rotterdam live stream waar je aan denkt. Sterker nog, we laten je graag voorbeelden zien van eerdere streams die een geweldige indruk maakten op iedereen die keek.

 

Livestream Rotterdam

Dus wil je een livestream in Rotterdam organiseren of denk je aan een hybride event? We combineren onze studio graag met opnamen op locatie. Die laten we naadloos in elkaar overgaan,  voor een professionele productie die indruk maakt op het publiek.

En heb je vragen over onze live streams in Rotterdam, de studio of de manier waarop we werken? Ons team staat graag voor je klaar.