Livestream Utrecht

Organiseer een livestream in Utrecht en bereik het publiek dat je voor ogen hebt. Wij realiseren de live stream bij jou op locatie of in (combinatie met) onze studio in Rotterdam. Zo zorgen we voor een complete uitzending, dus inclusief professioneel extra’s met jouw logo of in de eigen huisstijl.

Zoek je naar een Plug & Play-studio of specifiek naar mogelijkheden bij jou op locatie? Zowel onze livestream studio als de mogelijkheden in Utrecht bieden precies waar je naar op zoek bent. Wij maken een livestream en monteren bijvoorbeeld animaties of opgenomen reportages. Op die manier stream je een live-uitzending die niet onderdoet voor de programma’s die je kent van nationale televisie.

 

Ervaren filmmakers: u ziet het verschil

We zijn ervaren filmmakers, dus we weten wat er mogelijk is. En belangrijker nog, we weten wat er nodig is om tot een professionele productie te komen. Daarvoor gebruiken we bijvoorbeeld de hoogwaardige camera’s zoals die gebruikelijk zijn voor televisieproducties.

Daarnaast houden we rekening met belichting, nemen we het geluid in de hoogste kwaliteit op en kennen we de diverse settings die goed werken. Voor jouw livestream in Utrecht kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Webinars
  • Trainingen
  • Webinars
  • Informatie- en verkoopbijeenkomsten
  • Presentaties
  • Symposia

 

We organiseren die (hybride) evenementen voor MKB-bedrijven, multinationals, projectorganisaties en (semi)overheden. Daardoor weten we goed wat je belangrijk vindt, om daar binnen de live stream zo goed mogelijk rekening mee te houden.

 

Met intro’s, bumpers en outro’s

Dus zoek je een livestream studio bij Utrecht of mogelijkheden op locatie mét intro’s, bumpers en outro’s? We maken die met jouw eigen logo en in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Zo maak je een professionele indruk bij kijkers, en breng je de boodschap over waar het je om gaat. Tegelijkertijd werken we helemaal Plug & Play, dus zorgen we ervoor dat je hier zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt.

 

Ook hybride en vanuit onze studio

We kunnen op die manier in Utrecht een live stream organiseren. En gaat het je om opnames in Utrecht, gecombineerd met een studio voor de daadwerkelijke stream? We kunnen zelfs hybride evenementen organiseren. Zo betrekken we bijvoorbeeld publiek bij de uitzending, maar kunnen we ook eerder gemaakte opnames laten zien.

En gaat het je om een andere combinatie van mogelijkheden? We stellen ons flexibel op, om precies de uitzending te maken waar je aan denkt. Er is zelfs een virtual studio beschikbaar. Daarmee kunnen we iedere ruimte of ieder landschap nabootsen, voor een livestream die indruk maakt op iedereen die kijkt.

 

Livestream Utrecht

Een livestream in Utrecht organiseren? Of denk je aan een hybride evenement, bij ons vanuit de studio in Rotterdam? Wij weten wat daarvoor nodig is, dus daarover adviseren we je graag. Stel ons jouw vragen, zowel over de live stream als over wat daarbij komt kijken en wat er mogelijk is. Samen maken we de uitzending die precies overbrengt wat je klanten, relaties of andere geïnteresseerden wilt vertellen.