Livestream Amsterdam

Organiseer een livestream in Amsterdam: bijvoorbeeld bij jou op locatie. Wij creëren een livestream studio en zenden vanaf daar uit naar jouw klanten, relaties en andere geïnteresseerden. Of organiseer een hybride evenement, zowel bij jou op locatie als bij ons in de studio.

We bieden allerlei mogelijkheden, dankzij de flexibele opzet van onze studio en de aanvullende mogelijkheden. Dus wil je vanuit Amsterdam een live stream verzorgen? Of gaat het je om een hybride event met een online en een offline gedeelte? Vertel ons waar je aan denkt, dan realiseren wij wat je voor ogen hebt.

 

Ervaren filmmakers: je ziet het verschil

Je wilt natuurlijk zeker weten dat alles tijdens de livestream in Amsterdam goed in beeld is. Daarvoor kan je ons om een boodschap sturen. We zijn ervaren filmmakers, dus weten wat daarbij komt kijken.

Het betekent bijvoorbeeld dat we uitsluitend werken met professionele camera’s. De technische details laten we hier nog even achterwege, maar het zijn de camera’s die voor televisieproducties worden gebruikt. Daarmee brengen we haarscherp in beeld wat je wilt vertellen of welk evenement je organiseert.

Bovendien weten we hoe we moeten schakelen tussen meerdere camerastandpunten. En hoe we inzoomen op specifieke details of wanneer een overzichtsbeeld veel effectiever is. De kennis en ervaring die we dankzij filmmaken hebben opgedaan zetten we in tijdens de live-producties voor livestreams vanuit bijvoorbeeld Amsterdam.

 

Met intro’s, bumpers en outro’s

De livestream kunnen we verder vormgeven met bijvoorbeeld intro’s, bumpers en outro’s. Het zijn de toevoegingen met logo’s, in jouw huisstijl en om het tijdens de uitzending lekker luchtig of actief te houden. Het breekt de langere presentaties en zorgt voor afwisseling en snelheid.

Tip: wil je een vooraf opgenomen interview of reportage integreren? We zenden die moeiteloos tussen de livebeelden. Op die manier maken we een uitzending die niet onderdoet voor wat je op nationale televisie voorbij ziet komen.

 

Ook hybride en vanuit onze studio

We bouwen op die manier graag de livestream studio in Amsterdam op die je zoekt. Of we zorgen voor een hybride evenement, waarbij we jouw locatie in Amsterdam combineren met onze studio in Rotterdam.

Dus weet je ongeveer hoe het eruit moet zien? Of heb je specifieke wensen om in Amsterdam een live stream te organiseren? Vertel ons wat je in gedachten hebt. Wij helpen je die wensen concreet te maken en geven graag aan waarmee jij jouw doelgroep het best kunt bereiken.

 

Livestream Amsterdam

Zo organiseren we een livestream in Amsterdam en zorgen we ervoor dat je het podium pakt op de manier die je wilt. Dat doen we voor bedrijven, verenigingen en instellingen die een klein of groot publiek willen aanspreken.

Dus ben je benieuwd naar andere livestreams in Amsterdam die we organiseerden of wil je meer weten over onze eigen studio? Stel ons jouw vragen, dan vertellen we je er graag meer over.