Informatie

Livestream Studio

Op zoek naar een geschikte locatie voor een webinar of online presentatie? De kant-en-klare livestream studio van Crewproof Studios in Rotterdam is op korte termijn beschikbaar. Geen gedoe en hinder van het verbouwen van een afdeling of kantine in uw eigen pand, maar een sfeervolle studio met professioneel licht, beeld en geluid en snelle, stabiele internetverbindingen.

Plug & play

Alles is voorhanden, op basis van uw briefing regelen wij alles. Van de regie tot een host voor de presentatie, van animaties tot live of opgenomen reportages op locatie.

Door plug & play heeft u er geen omkijken naar en kunnen we de livestream snel realiseren.

De livestream studio wordt onder andere gebruikt voor webinars, trainingen, informatie- en verkoopbijeenkomsten, presentaties en symposia. Onder de klanten zijn mkb-bedrijven, multinationals, projectorganisaties en (semi-)overheden.

We creëren uw eigen studio

De studio staat aan de noordrand van Rotterdam, is goed bereikbaar en beschikt over eigen parkeergelegenheid direct voor de deur. Onderdeel van het decor is het uitzicht op de skyline van Rotterdam. Op verzoek is een ander decor mogelijk. In combinatie met bijvoorbeeld licht passend bij de uitstraling van uw organisatie en subtiele verwerking van uw logo creëren we een set die er zo uitziet alsof het uw eigen studio is.

Je ziet het verschil

Van huis uit zijn we filmmakers. De opgedane kennis en ervaring benutten we voor de livestreams. Zo werken we met professionele camera’s (dezelfde die ook voor televisieproducties worden gebruikt).

Complete uitzending

Ter ondersteuning van de livestream kunnen we ook intro’s, bumpers, outro’s maken, geheel met logo’s en in de huisstijl van uw organisatie. Zelfs vooraf opgenomen interviews en reportages kunnen we vervaardigen en tussen de livebeelden monteren. Daarover adviseren we graag. Zo verzekert u zich van een ‘uitzending’ die niet onderdoet voor die op nationale televisie.

Virtual studio

Voor grotere livestream-producties kunnen we ook de aangrenzende studio benutten. Die is bijvoorbeeld als virtual studio inzetbaar: elke ruimte of landschap kan zodoende worden gecreëerd.

Ook op locatie

Aanvullend op de livestream studio kunnen we ook op locatie en/of in de naastgelegen studio filmen. Of als hybride evenement: een livestream vanuit de studio met publiek op locatie en kijkers die thuis via internet meekijken.

Recente producties