Livestream op locatie

Organiseer jij een livestream op locatie? Wij zorgen voor de professionele productie die indruk maakt op medewerkers, klanten, andere relaties en geïnteresseerden.

Dus wil jij uitzenden naar een specifiek publiek of wil je zoveel mogelijk kijkers trekken? Met intro’s, bumpers en outro’s met uw logo en in de eigen huisstijl helpen we u de boodschap over te brengen die je graag wilt vertellen.

Natuurlijk kan dat bij ons in de studio in Rotterdam, maar dit kan ook bij jou op locatie. We bouwen een professionele studio op of zorgen in ieder geval voor het juiste licht en alle benodigde apparatuur. We zijn een enthousiast team van ervaren filmmakers, dus we weten precies wat daarvoor nodig is.

Of het nu gaat om professionele camera’s (die gebruikt worden voor televisieproducties), om het licht of om het geluid: wij weten wat er bij een livestream komt kijken. Zo zorgen we voor een Plug & Play-oplossing op locatie, bijvoorbeeld om medewerkers te interviewen of anderen uit te nodigen voor het symposium dat u organiseert.

 

Aan tafel of met publiek

De livestream op locatie is mogelijk in allerlei verschillende vormen. Je kunt dan denken aan een tafel- of panelgesprek. Of een uitzending met publiek of een online symposium.

We hebben ervaring met webinars en presentaties, met informatie- en verkoopbijeenkomsten en met praktisch ieder ander type evenement. Dat betekent dat we begrijpen wat er belangrijk is en dat we weten wat erbij komt kijken. Daar houden we rekening mee bij de opzet van de livestream, waarvoor we alles bij jou op locatie opbouwen.

 

Organiseer een hybride evenement

Denk je aan een livestream op locatie, bijvoorbeeld voor interviews of specifieke reportages? We kunnen die beelden tevens combineren met een live stream vanuit onze studio in Rotterdam. De beelden gaan naadloos in elkaar over, zoals je dat kent van een professionele televisieproductie.

Op die manier maken we de beelden bij jou op locatie en filmen we daar bijvoorbeeld de interviews. Vervolgens gebruik je onze dedicated studio in Rotterdam om de livestream te organiseren. We organiseren voor jou een hybride evenement, waarmee we de twee werelden op een mooie manier samen laten komen.

 

Of in onze studio in Rotterdam

En gaat het je om een livestream op de locatie die daarvoor het best geschikt is? Dan ben je van harte welkom bij ons in de studio in Rotterdam. Of zelfs in de virtual studio die er beschikbaar is. Daar kunnen we iedere achtergrond, omgeving en sfeer creëren die je maar wilt.

Waar je ook naar op zoek bent, wij zijn de ervaren filmmakers die zorgen voor de livestream die jij voor ogen hebt. Dat doen we op locatie, hybride of bij ons in de studio in Rotterdam.

 

Livestream op locatie

Zowel voor een livestream op locatie als voor ieder ander type evenement vertellen we je graag wat er mogelijk is. Stel ons jouw vragen of vertel waar je precies naar op zoek bent. Dan gaan we daar graag mee aan de slag.