Crewproof blog

Boskalis

Crewproof is trots dat we voor Boskalis de partner zijn om de livestreams te maken. Via Avec Spark verzorgen wij de livestreams voor deze internationale marktleider. Op het kantoor van Boskalis in Papendrecht of Rotterdam vinden de livestreams vaak plaats. Samen met onze AV partner Lion bouwen we daar een professionele presentatieruimte. In Papendrecht is de grote hal het decor van deze online events. Door middel van showlicht geven we de hal een extra luxe uitstraling en kleuren we de ruimte mee in de huisstijlkleuren van Boskalis.

Via Vimeo loggen de kijkers in vanuit de hele wereld. Naast de live presentaties die worden gegeven op de locatie in Papendrecht, zijn er ook geregeld sprekers die hun presentatie geven via een inbelverbinding. Crewproof zorgt ervoor dat de presentatie en de presentator middels splitscreen mooi in de uitzending worden verwerkt. Verder voorzien wij de stream van naamtitels en video’s die we in kunnen starten vanuit onze mobiele livestream set.

Wij nemen al het werk uit handen want als totaalleverancier verzorgen we ook het camerawerk en montage van deze video’s. Voor deze stream hebben we ook speciaal een drone operator ingezet om de gebieden van Boskalis mooi vanuit de lucht in beeld te brengen.

Heb je vragen over deze livestreams voor Boskalis of andere vragen? Neem contact met ons op via 010 – 202 3090Recente producties