Crewproof blog

Youwe

Youwe is een van onze vaste klanten waar we al lang livestreams voor mogen verzorgen. Youwe is een internationaal bedrijf dat eens per kwartaal een Townhall meeting houdt om de mensen binnen Youwe op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. Er zitten dan ook ruim 500 mensen vanuit de hele wereld in de Zoom meeting waar we op uitzenden.

Deze Townhall meeting wordt gehouden vanuit onze vaste Crewproof livestream studio. We kleuren de studio blauw en rood en zetten de Youwe logo’s bij ons op de schermen. Dit zorgt er voor dat Youwe in een echte eigen studio zit die klopt met de huisstijl van het bedrijf. Op de schermen kunnen we schakelen naar een Gallery view van Zoom zodat de gasten aan tafel alle kijkers kunnen zien. Een vaste host begeleidt de middag en interviewt de 4 gasten aan tafel.

Een vast onderdeel in deze anderhalf uur durende streams is een luchtige onderbreking. Zo hebben we al een keer illusionist Steven Kazan op bezoek gehad en durfde Youwe het aan om zich te laten ‘roasten’ door een cabaretier van Boom Chicago Amsterdam.

Alle Townhall meeting worden opgenomen en zijn voor iedereen binnen Youwe terug te kijken.

Heb je vragen over deze livestream of andere vragen? Neem contact met ons op via 010 – 202 3090Recente producties