Crewproof blog

Dent Connect

In opdracht van het filmproductiebedrijf Subtiel mogen wij de livestreams verzorgen voor een grote tandartsenketen. En niet zomaar een livestream. Kijkers thuis loggen in via het YouTube kanaal en zijn getuigen van live operaties! De wachtkamer bij de tandarts in Amsterdam is de basis voor deze stream waarbij de kijker tekst en uitleg krijgt over het programma. Naast de kijkers thuis zit hier ook live publiek bij.

Met een speciale lipstick camera kunnen we meekijken in de mond van de patiënt. We schakelen tussen de tandarts die tekst en uitleg geeft over zijn behandeling en de camera in de mond zodat je als kijker heel goed kunt zien wat hij doet. Daarnaast kunnen we in de huisstijl van de opdrachtgever een mooie splitscreen maken zodat de kijker beide beelden tegelijk ziet.

Tijdens de stream komen er vragen uit de zaal en kunnen de tandartsen praten met elkaar. We zorgen er voor dat er communicatie mogelijk is tussen de verschillende behandelkamers en dat het live publiek op grote schermen mee kan kijken naar wat er in de operatiekamer gebeurt.

Het is een stream met een dubbele functie. Crewproof laat het publiek mee kijken en luisteren naar wat er gebeurt in de behandelkamers en de kijkers thuis krijgen de hele live uitzending mee. Een mooi en uitdagend project die inmiddels met volle tevredenheid is afgesloten. Op naar de volgende!

Heb je vragen over deze livestream of andere vragen? Neem contact met ons op via 010 – 202 3090Recente producties