Crewproof blog

Dura Vermeer

Inmiddels is de livestream studio van Crewproof vast decor voor de informatieavonden van Dura Vermeer. Kopers worden zo op de hoogte gehouden van de stand van zaken rondom de bouw van een project. Daarnaast kunnen ze vragen stellen. Normaal houdt Dura Vermeer fysieke informatieavonden op kantoor of op een andere locatie, maar momenteel doen ze dit vanuit de livestream studio van Crewproof.

De studio wordt omgetoverd tot een Dura Vermeer studio waarin de huisstijl terug komt op de schermen en in de kleuren van het licht. Crewproof biedt verschillende opties voor het platform waar we op uitzenden. De kijkers klikken bijvoorbeeld op een Vimeo link waar ze de uitzending kunnen volgen. Via de chat kunnen ze vragen stellen.  Maar we kunnen er ook voor kiezen om bij elkaar te komen via een Zoom meeting waarbij de kijkers op dit platform kijken naar de uitzending en kunnen reageren via de chat. Samen met de klant kijken we welk platform het meest geschikt is. Na de uitzending, die ongeveer anderhalf uur duurt, worden de kopers door ons in break-out rooms gezet waar ze per bouwnummer nog met elkaar kunnen napraten.

Op de schermen achterin de studio kan iedere gewenste content worden geplaatst. In dit geval willen de sprekers graag de mensen in de Zoom meeting zien en tijdens de presentatie een powerpoint. Dit verzorgt Crewproof vanuit de regiekamer.

Heb je vragen over deze livestreams voor Dura Vermeer of andere vragen? Neem contact met ons op via 010 – 202 3090Recente producties